Свинячі відбивні по-міланськи
- Свинина (відбивна) 10 шт.
- Борошно 5 ст.л.
- Яйце 5 шт.
- Крихта хлібна 10 ст.л.
- Вода 3 ст.л.
- Олія 3 ст.л.
- Спеції
Відбивні помити і просушити.
Кожну відбивну злегка відбити, посипати сіллю і перцем.
Для обвалювання.
Приготувати крихту.
Приготувати яєчну суміш. Яйця збити трохи, додати олію і воду.
Підготувати борошно.
Кожну відбивну обваляти у борошні і струсити зайве.
Обмочити відбивні у яєчну суміш. Покласти на хлібні крихти, обваляти.
Струснути зайві крихти, злегка приплюснути відбивні.
Розігріти у сковорідці олію і обсмажити відбивні з обох боків до готовності.
Спочатку прикрити кришкою на пару хвилин, а потім смажити без кришки.
Рецепты салатов на любой вкус: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Салат с креветками и омлетом с редисомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
кулинария рецепты мясных салатов
Мультиварка Philips: легкие супы рецепты с фото. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с языка. Рецепты салатов на любой вкус.
Торты без выпечкиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter