Свинячі відбивні із виноградом
- Свинина (шийка) 300 г
- Виноград 100 г
- Вино біле сухе 100 мл
- Каперси 15 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Ялівець (ягоди) 5 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Розмарин 1 шт.
- Сіль, перець чорний
Порційні шматки свинини обваляти у борошні.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії.
Додати лавровий лист, розмарин і обсмажити разом із м'ясом на середньому вогні.
Ягоди ялівцю потовкти у ступі. Додати до м'яса ягоди ялівцю і каперси.
Полити м'ясо білим вином і випарити вино на сильному вогні на дві третини.
М'ясо посолити, поперчити, додати виноград. Вогонь зменшити до мінімуму, накрити м'ясо кришкою і тушкувати півгодини.
Час від часу м'ясо перевертати. Коли м'ясо буде готове, із соусу вийняти лаврові листки, розмарин. Подавати м'ясо, поливши соусом.
Спецакция от легендарной доставки: украинская кухня доставка.
Рецепт вкусной домашней колбасы из фаршаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайт химкинского кулинарного училища тут
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог из тыквы.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат гурман рецепт фото.
Рецепт салата мимозы. Салат мимоза сыра.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter