Свинячі відбивні із секретом
716
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Яблуко 4 шт.
- Жир
- Спеції (сіль, перець)
- Базилік (сушений)
Свинину порізати на медальйони, відбити, посолити, поперчити, додати трохи сушеного базиліку.
Яблука очистити від шкірки і насіння, розрізати на 4 частини.
У середину кожної відбивної покласти шматок яблука і заколоти дерев'яною шпажкою.
Обсмажити відбивні котлети на жиру. Трохи протушкувати.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Кулинарные рецепты от Tramontina: арахисовое масло рецепт. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Домашний Йогурт VIVO: сделать йогурт в домашних условиях. Закваски для йогурта Yogurton.
Здоровые рационы на каждый день - мимоза салат рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі