Свинячі стейки у горіховому соусі
- Свинина (стейк) 500 г
- Олія рослинна 30 мл
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вино біле сухе 200 мл
- Горіх волоський 1 скл.
- Часник 4 зуб.
- Оцет винний 5 ч.л.
- Кориця
- Сіль
- Перець чорний мелений
На сковороді гарно розігріти олію. Стейки посолити і поперчити із двох сторін (м'ясо можна злегка відбити).
Обсмажити стейки із двох сторін до золотистого кольору і додати біле вино, у якому тушкувалося м'ясо близько 10 хвилин.
Через 10 хвилин у сковороду додати нарізані помідори, томатну пасту і корицю. На невеликому вогні тушкувати до готовності м'яса (за необхідності долити гарячу воду).
Приготувати соус. У блендері подрібнити волоські горіхи із часником і винним оцтом. Коли м'ясо буде готове, цю суміш додати у сковороду і добре перемішати.
Прикрасити зеленню.
Ржаная закваска рецепт для хлебаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Карл шумахер рецепты скачатьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Яблочный штрудель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter