Свинячі стейки у горіховому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
664 Свинячі стейки у горіховому соусі
Фото - Свинячі стейки у горіховому соусі
інгредієнти:
  • Свинина (стейк) 500 г
  • Олія рослинна 30 мл
  • Помідор 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Горіх волоський 1 скл.
  • Часник 4 зуб.
  • Оцет винний 5 ч.л.
  • Кориця
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Свинячі стейки в горіховому соусі інгредієнти

Свинячі стейки в горіховому соусі На сковороді гарно розігріти олію. Стейки посолити і поперчити із двох сторін (м'ясо можна злегка відбити).

фото Свинячі стейки в горіховому соусі Обсмажити стейки із двох сторін до золотистого кольору і додати біле вино, у якому тушкувалося м'ясо близько 10 хвилин.

Свинячі стейки в горіховому соусі Свинина Через 10 хвилин у сковороду додати нарізані помідори, томатну пасту і корицю. На невеликому вогні тушкувати до готовності м'яса (за необхідності долити гарячу воду).

Свинячі стейки в горіховому соусі Масло рослинне Приготувати соус. У блендері подрібнити волоські горіхи із часником і винним оцтом. Коли м'ясо буде готове, цю суміш додати у сковороду і добре перемішати.

Свинячі стейки в горіховому соусі Помідор Прикрасити зеленню.

Ржаная закваска рецепт для хлебаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Карл шумахер рецепты скачатьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Яблочный штрудель.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter