Свинячі стейки на кісточці фаршировані

ДРУГІ СТРАВИ
707 Свинячі стейки на кісточці фаршировані
Фото - Свинячі стейки на кісточці фаршировані
інгредієнти:
  • Свинина (стейк на кісточці) 2 кг
  • Горіхи кедрові 0.4 скл.
  • Горіхи волоські 0.4 скл.
  • Коньяк (бренді) 0.5 скл.
  • Чорнослив (без кісточок) 6 шт.
  • Курага 6 шт.
  • Цедра мандарини 0.5 ч.л.
  • Ковбаса (домашня) 150 г
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Кмин (орегано) 1 ч.л.
  • Розмарин 1 ч.л.
  • Бульйон (м´ясний, курячий) 1 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Перець чорний

Свинячі стейки на кісточці фаршировані інгредієнти Просушити горіхи у духовці при 200°С 7-8 хв або у мікрохвильовій печі. Волоські горіхи дрібно нарізати.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Курагу і чорнослив проварити 2-3 хв у коньяку і залишити настоятися 20 хв. Додати цедру мандарини. Вийняти із коньяку і дрібно нарізати.

фото Свинячі стейки на кісточці фаршировані Залишений коньяк уварити до медоподібного стану.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Свінінa Домашню ковбасу очистити від плівки і дрібно нарізати.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Горіхи кедрові Можна змолоти у блендері.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Горіхи волоські На суху сковорідку викласти фарш із ковбаси і обсмажити 5 хв. Додати 2 ст. л. оливкової олії, дрібно різаний часник, пасерувати ще 2 хв.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Коньяк Додати горіхи, сухофрукти, випарений коньяк, сіль, перець.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Чорнослив Все добре вимішати і дати охолонути.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Курага Якщо кісточки великі у стейках, то очистити їх краї гострим ножем від м'яса.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Цедра мандарина Зробити у м'ясові кишеньки близько 3 см і нафарширувати їх приготовленою начинкою.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Ковбаса М'ясо перекласти на деко і обмазати його залишеною оливковою олією.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Олія оливкова Потім посипати дрібно порізаним розмарином і кмином (орегано), посолити, поперчити.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Часник Поставити м'ясо у розігріту до 180°С духовку на 2 години. На готовність перевірити, проткнувши ножем і подивитися на колір соку. Він повинен бути світлим і прозорим. Якщо рожевий, то запікати ще.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Сіль Перекласти м'ясо на тарілку і накрити фольгою, щоб збереглося соковитим. Деко з рештою соку посипати борошном і поставити на вогонь. Залити бульйоном і, все добре перемішуючи, уварити до утворення соусу.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Чебрець Нарізати на порційні шматки і подати до столу.

Свинячі стейки на кісточці фаршировані Розмарин Свинячі стейки на кісточці фаршировані Бульйон

 

Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Домашняя кухня - кулинарные рецепты блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты фотографиями.

ЗдесьКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter