Свинячі стейки на кісточці фаршировані
- Свинина (стейк на кісточці) 2 кг
- Горіхи кедрові 0.4 скл.
- Горіхи волоські 0.4 скл.
- Коньяк (бренді) 0.5 скл.
- Чорнослив (без кісточок) 6 шт.
- Курага 6 шт.
- Цедра мандарини 0.5 ч.л.
- Ковбаса (домашня) 150 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Кмин (орегано) 1 ч.л.
- Розмарин 1 ч.л.
- Бульйон (м´ясний, курячий) 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Перець чорний
Просушити горіхи у духовці при 200°С 7-8 хв або у мікрохвильовій печі. Волоські горіхи дрібно нарізати.
Курагу і чорнослив проварити 2-3 хв у коньяку і залишити настоятися 20 хв. Додати цедру мандарини. Вийняти із коньяку і дрібно нарізати.
Залишений коньяк уварити до медоподібного стану.
Домашню ковбасу очистити від плівки і дрібно нарізати.
Можна змолоти у блендері.
На суху сковорідку викласти фарш із ковбаси і обсмажити 5 хв. Додати 2 ст. л. оливкової олії, дрібно різаний часник, пасерувати ще 2 хв.
Додати горіхи, сухофрукти, випарений коньяк, сіль, перець.
Все добре вимішати і дати охолонути.
Якщо кісточки великі у стейках, то очистити їх краї гострим ножем від м'яса.
Зробити у м'ясові кишеньки близько 3 см і нафарширувати їх приготовленою начинкою.
М'ясо перекласти на деко і обмазати його залишеною оливковою олією.
Потім посипати дрібно порізаним розмарином і кмином (орегано), посолити, поперчити.
Поставити м'ясо у розігріту до 180°С духовку на 2 години. На готовність перевірити, проткнувши ножем і подивитися на колір соку. Він повинен бути світлим і прозорим. Якщо рожевий, то запікати ще.
Перекласти м'ясо на тарілку і накрити фольгою, щоб збереглося соковитим. Деко з рештою соку посипати борошном і поставити на вогонь. Залити бульйоном і, все добре перемішуючи, уварити до утворення соусу.
Нарізати на порційні шматки і подати до столу.
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Домашняя кухня - кулинарные рецепты блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты фотографиями.
ЗдесьКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter