Свинячі рулетики із салом
851
інгредієнти:
- Свинина 400 г
- Сало (бекон) 100 г
- Часник 5 зуб.
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр (мелений)
- Перець червоний (мелений)
- Сіль
- Олія соняшникова 20 г
М'ясо порізати уздовж волокон товщиною 0,5 см, сало порізати тонко.
М'ясо добре відбити.
Сало теж відбити, але не сильно, щоб не порвати.
Приправи і сіль перемішати.
Натерти приправами м'ясо і залишити на 15 хвилин.
На кожен шматочок м'яса викласти сало, попередньо натертий на тертці часник.
Згорнути рулетиком і обмотати нитками.
Обсмажити на сковороді з обох сторін. Потім покласти на деко і поставити у духовку ще хвилин на 20-25.
Португальська кухняСеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни
Рецепты салат языкПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Пицца картинки смешныеПредложение доставки пиццы домой или в офис
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі