Свинячі ребра у медово-імбирній глазурі
- Ребро свиняче 1.4 кг
- Мед 4 ст.л.
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Імбир 2 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Перець
- Приправа
Ребра вимити, обсушити, розрізати на порції. Викласти ребра на деко, збризнуте холодною водою, плівковою стороною вгору. Поставити у духовку на 15 хв, розігріту до 210 градусів.
Потім ребра перевернути і запікати 25 хвилин. Приготувати глазур. Дрібно нарізати імбир і часник. Змішати мед із соєвим соусом, нарубаними прянощами, сіллю (0,5 ч. л.), перцем (0,3 ч. л.) і приправами для м'яса (1 ч. л.).
Після закінчення часу змастити ребра глазур'ю і запікати ще 10-15 хвилин.
Подавати із салатом зі свіжих овочів.
Рецепты для пекарни: рецепт салата курица в перьях. Рецепты Приготовления.
Праздничные Рецепты на любой вкус: кулинарные рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные сайты топ 10Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Рецепты Приготовления - рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
recepti.biz Праздничный стол к Пасхе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter