Свинячі ребра у медово-імбирній глазурі

ДРУГІ СТРАВИ
1108 Свинячі ребра у медово-імбирній глазурі
Фото - Свинячі ребра у медово-імбирній глазурі
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1.4 кг
  • Мед 4 ст.л.
  • Соус соєвий 3 ст.л.
  • Імбир 2 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа

Ребра вимити, обсушити, розрізати на порції. Викласти ребра на деко, збризнуте холодною водою, плівковою стороною вгору. Поставити у духовку на 15 хв, розігріту до 210 градусів.

Потім ребра перевернути і запікати 25 хвилин. Приготувати глазур. Дрібно нарізати імбир і часник. Змішати мед із соєвим соусом, нарубаними прянощами, сіллю (0,5 ч. л.), перцем (0,3 ч. л.) і приправами для м'яса (1 ч. л.).

Після закінчення часу змастити ребра глазур'ю і запікати ще 10-15 хвилин.

Подавати із салатом зі свіжих овочів.

Рецепты для пекарни: рецепт салата курица в перьях. Рецепты Приготовления.

Праздничные Рецепты на любой вкус: кулинарные рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.

Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные сайты топ 10Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Рецепты Приготовления - рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.

recepti.biz Праздничный стол к Пасхе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter