Свинячі ребра у медово-часниковому соусі
2150
інгредієнти:
- Ребра свинячі 1 кг
- Мед 5 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Сіль, перець
- Приправа (суміш для розм´якшення м´яса) 1 ч.л.
- Паприка 1 ч.л.
- Куркума 1 ч.л.
- Гірчиця (у зернах) 1 ч.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Кориця (кора) 2 шт.
- Вода (кип´ячена, тепла) 0.5 скл.
Реберця помити, посолити, поперчити, натерти сумішшю для розм'якшення м'яса і поставити на 20 хв у холодильник.
Додати паприку, куркуму, олію, добре натерти.
Додати зверху гірчицю у зернах, лавровий лист, кору кориці і відправити у духовку на 50-60 хв.
Часник видавити.
Мед розвести у теплій кип'яченій воді, змішати із часником і полити цим соусом реберця і ще на 20 хв у духовку.
Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты салат язык здесь
Морепродукты салат рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі