Свинячі ребра у медово-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
2150 Свинячі ребра у медово-часниковому соусі
Фото - Свинячі ребра у медово-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1 кг
  • Мед 5 ч.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль, перець
  • Приправа (суміш для розм´якшення м´яса) 1 ч.л.
  • Паприка 1 ч.л.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Гірчиця (у зернах) 1 ч.л.
  • Лист лавровий 2 шт.
  • Кориця (кора) 2 шт.
  • Вода (кип´ячена, тепла) 0.5 скл.

Свинячі ребра в медово-часниковому соусі інгредієнти Реберця помити, посолити, поперчити, натерти сумішшю для розм'якшення м'яса і поставити на 20 хв у холодильник.

Свинячі ребра в медово-часниковому соусі Додати паприку, куркуму, олію, добре натерти.

фото Свинячі ребра в медово-часниковому соусі Додати зверху гірчицю у зернах, лавровий лист, кору кориці і відправити у духовку на 50-60 хв.

Свинячі ребра в медово-часниковому соусі Ребра свинячі Часник видавити.

Мед розвести у теплій кип'яченій воді, змішати із часником і полити цим соусом реберця і ще на 20 хв у духовку.

Свинячі ребра в медово-часниковому соусі Мед

Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепты салат язык здесь

Морепродукты салат рецепт recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter