Свинячі ребра "Східні"
- Ребро свиняче 400 г
- Яблуко (кисло-солодке) 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Олія рослинна
- Кінза (у зернах)
- Шафран
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр (мелений)
- Кріп
- Часник 3 зуб.
Ребра посолити, викласти на розпечену сковороду з олією. Обсмажити по 2 хвилини із кожного боку.
Викласти ребра на тарілочку.
Перемішати всі спеції і нарубати часник, розділити все на дві частини.
У сковороду з олією, де обсмажувалися ребра, висипати першу половину спецій, підігріти. Висипати на ребра.
Нарізати моркву, цибулю, яблуко, перець.
Другу частину суміші приправ змішати з олією і обсмажити підготовлені овочі-фрукти по півхвилини із кожного боку.
Викласти на тарілку по 1-2 скибочки обсмажених овочів і яблука. Зверху реберця, штучок 5 на порцію. Рясно посипати зеленню.
Рецепты Приготовления - рецепты салатов с омлетом. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат цезарь с Курицей http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торту пяна вишня. Торт с вишней.
Очень вкусные закуски - рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter