Свинячі ребра "Східні"

ДРУГІ СТРАВИ
1059 Свинячі ребра "Східні"
Фото - Свинячі ребра
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 400 г
  • Яблуко (кисло-солодке) 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Кінза (у зернах)
  • Шафран
  • Перець червоний пекучий (мелений)
  • Перець чорний (мелений)
  • Коріандр (мелений)
  • Кріп
  • Часник 3 зуб.

Свинячі ребра

Свинячі ребра Ребра посолити, викласти на розпечену сковороду з олією. Обсмажити по 2 хвилини із кожного боку.

фото Свинячі ребра Викласти ребра на тарілочку.

Свинячі ребра Перемішати всі спеції і нарубати часник, розділити все на дві частини.

Свинячі ребра У сковороду з олією, де обсмажувалися ребра, висипати першу половину спецій, підігріти. Висипати на ребра.

Свинячі ребра

Нарізати моркву, цибулю, яблуко, перець.

Свинячі ребра Другу частину суміші приправ змішати з олією і обсмажити підготовлені овочі-фрукти по півхвилини із кожного боку.

Свинячі ребра

Свинячі ребра

Викласти на тарілку по 1-2 скибочки обсмажених овочів і яблука. Зверху реберця, штучок 5 на порцію. Рясно посипати зеленню.

Свинячі ребра  

Рецепты Приготовления - рецепты салатов с омлетом. Рецепты салатов на любой вкус.

Салат цезарь с Курицей http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торту пяна вишня. Торт с вишней.

кулинария пирог с капустой

Очень вкусные закуски - рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.

ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

сайты кулинарной тематики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter