Свинячі реберця, запечені у яблуках

ДРУГІ СТРАВИ
1040 Свинячі реберця, запечені у яблуках
Фото - Свинячі реберця, запечені у яблуках
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1.5 кг
  • Яблуко 4 шт.
  • Мед 50 мл

Свинячі реберця, запечені в яблуках інгредієнти Із яблук видалити серцевину, нарізати на шматочки і викласти на дно форми.

Свинячі реберця, запечені в яблуках Мед нагріти до закипання із олією та соком одного лимона.

фото Свинячі реберця, запечені в яблуках Ребра відокремити одне від одного. Промити. Посолити, поперчити. Залити медовою заливкою. Добре перемішати.

Свинячі реберця, запечені в яблуках Ребра свинячі Викласти реберця на яблука і залити медовою заливкою. Поставити у духовку на 40 хвилин, запікати при температурі 200°С. 2 рази відкрити духовку і полити реберця медом.

 

Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.

Сборники Клипов (Рок, метал и тд - салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Натуральное мясо для питомцев: салат с копченым мясом рецепт. Как приготовить летний салат.

Рецепты Десертов - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.

www.recepti.biz.ua Салат из Курицы и манго

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов из моркови. Как приготовить летний салат.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с филе курицы с фото.

Салат из креветок паприки и яблок. Салат из креветокб паприки и яблок.