Свинячі реберця з яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
2171 Свинячі реберця з яблуками
Фото - Свинячі реберця з яблуками
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1 кг
  • Мед 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 250 г
  • Яблуко (Антонівка) 3 шт.
  • Бульйон 250 мл
  • Вершки (густі) 200 мл
  • Родзинки 100 г
  • Мигдаль (очищений) 100 г

Свинячі реберця з яблуками інгредієнти У сковороді розігріти трохи олії, додати мед, перемішати. Як тільки мед починає закипати - викласти реберця.

Свинячі реберця з яблуками Обсмажити з усіх боків до золотистої скоринки. В олії, що залишилася з медом обсмажити нарізану тонкими кільцями цибулю.

фото Свинячі реберця з яблуками Обсмажені реберця викласти у неглибоку каструлю, залити бульйоном, поставити на слабкий вогонь і тушкувати під кришкою, зрідка помішуючи, до готовності.

Свинячі реберця з яблуками Ребра свинячі Під кінець готування очистити і нарізати часточками яблуко, додати до м'яса. Посолити, поперчити, і залишити на п'ять хвилин тушкуватися, без кришки.

Свинячі реберця з яблуками Мед Родзинки залити окропом на 10 хвилин, воду злити, родзинки віджати, змішати з цибулею і вершками.

Свинячі реберця з яблуками Цибуля ріпчаста Викласти кілька ложок суміші на дно форми для випічки, зверху покласти реберця з яблуками, посипати мигдалем, залити вершками, і випікати в попередньо розігрітій духовці (200°) протягом 10 хвилин.

www.recepti.biz.ua плов с бараниной рецепт приготовления

Приготовление черничного варенья. Черничное варенье рецепт.

Перепела в домашних условиях - перепела жареные. Выращивание перепелов на мясо.

Печенье барни цена упаковкаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter