Свинячі реберця з яблуками
- Ребра свинячі 1 кг
- Мед 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Яблуко (Антонівка) 3 шт.
- Бульйон 250 мл
- Вершки (густі) 200 мл
- Родзинки 100 г
- Мигдаль (очищений) 100 г
У сковороді розігріти трохи олії, додати мед, перемішати. Як тільки мед починає закипати - викласти реберця.
Обсмажити з усіх боків до золотистої скоринки. В олії, що залишилася з медом обсмажити нарізану тонкими кільцями цибулю.
Обсмажені реберця викласти у неглибоку каструлю, залити бульйоном, поставити на слабкий вогонь і тушкувати під кришкою, зрідка помішуючи, до готовності.
Під кінець готування очистити і нарізати часточками яблуко, додати до м'яса. Посолити, поперчити, і залишити на п'ять хвилин тушкуватися, без кришки.
Родзинки залити окропом на 10 хвилин, воду злити, родзинки віджати, змішати з цибулею і вершками.
Викласти кілька ложок суміші на дно форми для випічки, зверху покласти реберця з яблуками, посипати мигдалем, залити вершками, і випікати в попередньо розігрітій духовці (200°) протягом 10 хвилин.
www.recepti.biz.ua плов с бараниной рецепт приготовления
Приготовление черничного варенья. Черничное варенье рецепт.
Перепела в домашних условиях - перепела жареные. Выращивание перепелов на мясо.
Печенье барни цена упаковкаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter