Свинячі реберця у журавлині

ДРУГІ СТРАВИ
1270 Свинячі реберця у журавлині
Фото - Свинячі реберця у журавлині
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1 кг
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Журавлина 1 скл.
  • Мандарина 1 шт.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції

Реберця нарізати по 3 шт., обсмажити в рослинній олії.

Змастити сумішшю із кетчупу, солі, перцю і будь-яких спецій, покласти на деко (застелити фольгою і злегка змастити олією) і відправити у духовку на годину при 200 градусах.

Соус: журавлину подрібнити в пюре і покласти на сковороду, де смажилися реберця, додати цукор, часточки мандарини, можна спеції і проварити на маленькому вогні 15-20 хвилин. Якщо брати не журавлину, а сік, то в кінці приготування соусу треба влити 1 ч. л. крохмалю, розведеного в 1/2 склянки теплої води.

Дістати реберця, викладаючи на тарілку і полити соусом.

Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты. Кексы в магазине Rozetka.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты первые блюда.

Рецепты приготовления блюд - рецепти холодних закусок з фото.

Салаты в стакане с креветкамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты новогодних блюд. Новогодний стол доступные рецепты блюд.

Рецепт ужина на скорую руку с фото пошаговоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху.

Сайт кулинарный. Кулинарный сайты.