Свинячі реберця у журавлині
- Ребра свинячі 1 кг
- Кетчуп 2 ст.л.
- Журавлина 1 скл.
- Мандарина 1 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
Реберця нарізати по 3 шт., обсмажити в рослинній олії.
Змастити сумішшю із кетчупу, солі, перцю і будь-яких спецій, покласти на деко (застелити фольгою і злегка змастити олією) і відправити у духовку на годину при 200 градусах.
Соус: журавлину подрібнити в пюре і покласти на сковороду, де смажилися реберця, додати цукор, часточки мандарини, можна спеції і проварити на маленькому вогні 15-20 хвилин. Якщо брати не журавлину, а сік, то в кінці приготування соусу треба влити 1 ч. л. крохмалю, розведеного в 1/2 склянки теплої води.
Дістати реберця, викладаючи на тарілку і полити соусом.
Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты. Кексы в магазине Rozetka.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты первые блюда.
Рецепты приготовления блюд - рецепти холодних закусок з фото.
Салаты в стакане с креветкамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты новогодних блюд. Новогодний стол доступные рецепты блюд.
Рецепт ужина на скорую руку с фото пошаговоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху.
Сайт кулинарный. Кулинарный сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter