Свинячі реберця у соусі "Наршараб"

ДРУГІ СТРАВИ
701 Свинячі реберця у соусі "Наршараб"
Фото - Свинячі реберця у соусі
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1.5 кг
  • Сік лимона 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Соус (Наршараб)
  • Суміш перців
  • Хмелі-сунелі
  • Прованські трави

Свинячі реберця в соусі Нарізати свинину порційними шматочками.

Свинячі реберця в соусі Часник дрібно нарізати.

фото Свинячі реберця в соусі Натерти м'ясо сіллю, часником, вичавити сік лимона.

Свинячі реберця в соусі

Свинячі реберця в соусі Налити соус (5 ст. ложок), спеції.

Свинячі реберця в соусі Усе ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою і залишити на пару годин.

Свинячі реберця в соусі Розігріти духовку до 180 градусів. На лист, покритий пекарським папером, викласти шматочки і відправити у духовку. Прикрити все фольгою, щоб карамель, що утвориться в процесі, не згоріла. Наприкінці фольгу зняти, щоб підрум'янити шматочки. Смажити до готовності (20 хвилин).

Свинячі реберця в соусі  

Салат кучками рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Готовим со вкусом - самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.

http://recepti.biz.ua картинки еда пицца

Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепт торт спартакРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter