Свинячі реберця у соусі "Наршараб"
- Ребро свиняче 1.5 кг
- Сік лимона 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Соус (Наршараб)
- Суміш перців
- Хмелі-сунелі
- Прованські трави
Нарізати свинину порційними шматочками.
Часник дрібно нарізати.
Натерти м'ясо сіллю, часником, вичавити сік лимона.
Налити соус (5 ст. ложок), спеції.
Усе ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою і залишити на пару годин.
Розігріти духовку до 180 градусів. На лист, покритий пекарським папером, викласти шматочки і відправити у духовку. Прикрити все фольгою, щоб карамель, що утвориться в процесі, не згоріла. Наприкінці фольгу зняти, щоб підрум'янити шматочки. Смажити до готовності (20 хвилин).
Салат кучками рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.
http://recepti.biz.ua картинки еда пицца
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт торт спартакРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter