Свинячі реберця у маринаді з ківі
- Ребра свинячі 1 кг
- Ківі 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Цукор (коричневий) 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний мелений
Ківі очистити і розім'яти у пюре.
Додати дрібно посічену цибулину, подрібнений часник, гірчицю, сіль, чорний і гострий перець, олію, соєвий соус, винний оцет. Усе перемішати.
Ребра промити і обсушити.
Занурити у маринад ребра і залишити маринуватися мінімум на 1 годину, а краще на кілька годин.
Перекласти ребра разом із маринадом у термостійку форму і поставити у розігріту духовку. Запікати при середній температурі до готовності.
Спочатку ребра тушкуються у соусі-маринаді, після того, як він злегка википає, ребра починають запікатися. При цьому маринад перетворюється на глазур. Виходять глазуровані реберця.
При подачі можна прикрасити часточками ківі.
Салат парижскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.ua рецепт новогоднее горячее блюдо
Салоны кухонной мебели - кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter