Свинячі реберця у маринаді із ананасами
602
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1 кг
- Спеції
- Сіль
- Томатна паста 1 ч.л.
- Лимон 1 шт.
- Ананас консервований 0.33 бан.
Реберця нарізати порційно.
Змішати сік 1 лимона із томатною пастою, сіллю, спеціями (перцева суміш, карі, зіра, прованські трави), влити воду із ананасів. В отриманій кисло-солодко-гострій суміші замаринувати реберця і залишити на ніч.
Готувати в аерогрилі або духовці.
Готувати на середній решітці при температурі 235 градусів при середній швидкості 20 хвилин.
Гарнірувати овочами, ананасами із банки та ківі.
Мясные салаты рецептыКулинарные рецепты
Рецепты салатов из моркови на зимуРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі