Свинячі реберця у маринаді із ананасами

ДРУГІ СТРАВИ
554 Свинячі реберця у маринаді із ананасами
Фото - Свинячі реберця у маринаді із ананасами
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1 кг
  • Спеції
  • Сіль
  • Томатна паста 1 ч.л.
  • Лимон 1 шт.
  • Ананас консервований 0.33 бан.

Свинячі реберця в маринаді з ананасами інгредієнти Реберця нарізати порційно.

Змішати сік 1 лимона із томатною пастою, сіллю, спеціями (перцева суміш, карі, зіра, прованські трави), влити воду із ананасів. В отриманій кисло-солодко-гострій суміші замаринувати реберця і залишити на ніч.

 

Свинячі реберця в маринаді з ананасамиГотувати в аерогрилі або духовці.

фото Свинячі реберця в маринаді з ананасами Готувати на середній решітці при температурі 235 градусів при середній швидкості 20 хвилин.

Свинячі реберця в маринаді з ананасами Свинячі реберця

Гарнірувати овочами, ананасами із банки та ківі.

Мясные салаты рецептыКулинарные рецепты

Рецепты салатов из моркови на зимуРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.

рецепт закуски рафаэлло

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter