Свинячі реберця у маринаді із ананасами
741
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1 кг
- Спеції
- Сіль
- Томатна паста 1 ч.л.
- Лимон 1 шт.
- Ананас консервований 0.33 бан.
Реберця нарізати порційно.
Змішати сік 1 лимона із томатною пастою, сіллю, спеціями (перцева суміш, карі, зіра, прованські трави), влити воду із ананасів. В отриманій кисло-солодко-гострій суміші замаринувати реберця і залишити на ніч.
Готувати в аерогрилі або духовці.
Готувати на середній решітці при температурі 235 градусів при середній швидкості 20 хвилин.
![]()
Гарнірувати овочами, ананасами із банки та ківі.
Мясные салаты рецептыКулинарные рецепты
Рецепты салатов из моркови на зимуРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі