Свинячі реберця у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1978 Свинячі реберця у кисло-солодкому соусі
Фото - Свинячі реберця у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Вода 1 л
  • Оцет 70 г
  • Кетчуп (томатний соус) 3 ст.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Спеції
  • Сіль

У 1 літр води додати оцет і залити реберця і цибулю, порізану півкільцями. Залишити на 1,5 години, потім воду злити і додати кетчуп, соєвий соус, часник подрібнений, спеції. Добре перемішати і залишити ще на годину. Потім все укласти у розігріту сковороду, посолити і тушкувати до готовності. Коли все буде готове, розвести крохмаль (2 ст. л. на півсклянки води) і вилити в сковороду. Перемішати, страва готова.

Рецепты салатов на любой вкус: салаты новинки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты для пекарни: рецепты салатов с омлетом. Рецепты салатов на любой вкус.

Мультиварка Philips: салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.

Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.

Салаты с апельсинами рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter