Свинячі реберця у кисло-солодкому соусі
- Ребра свинячі 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Вода 1 л
- Оцет 70 г
- Кетчуп (томатний соус) 3 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Спеції
- Сіль
У 1 літр води додати оцет і залити реберця і цибулю, порізану півкільцями. Залишити на 1,5 години, потім воду злити і додати кетчуп, соєвий соус, часник подрібнений, спеції. Добре перемішати і залишити ще на годину. Потім все укласти у розігріту сковороду, посолити і тушкувати до готовності. Коли все буде готове, розвести крохмаль (2 ст. л. на півсклянки води) і вилити в сковороду. Перемішати, страва готова.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты новинки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для пекарни: рецепты салатов с омлетом. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварка Philips: салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Салаты с апельсинами рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter