Свинячі рeберця у гірчично-медовому маринаді
- Ребра свинячі 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Мед рідкий 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
- Перець білий
- Сіль
- Олія рослинна
Нарізати реберця на шматочки. Посолити, поперчити.
Маринад.
Змішати мед, гірчицю і бальзамічний оцет. Помістити у маринад реберця. Дати промаринуватися мінімум 20 хвилин.
Обсмажити на рослинній олії, спочатку на сильному вогні.
Додати нарізану півкільцями велику цибулину. Зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою.
Готувати хвилин 20. При подачі прикрасити зеленню.
Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
рецепт приготовления Киевского торта
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кекс столичный. Рецепты кексов на любой вкус.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Готовим со вкусом: рецепт салата с фетой. Рецепты для пекарни.
Салаты рецепты - мясные салаты с грибами.
Рецепт имбирных пряников с фото - рецепт домашнего печенья на смальце. Мультиварка Philips.
Рецепт лазаньи от даши малаховой. Рецепты даши малаховой.
Рецепты юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рейтинг известных кулинарных сайтовКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter