Свинячі рeберця по-американськи
- Ребро свиняче 2 кг
- Кетчуп томатний 200 г
- Оцет винний (яблучний) 200 мл
- Мед 3 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Табаско (пекучий чорний перець)
Змішати всі інгредієнти для соусу (оцет, мед, цукор, сіль, часник, цибуля, табаско) у каструльці, довести до кипіння і варити на дуже слабкому вогні 15-20 хвилин.
Підготувати рeберця: обполоснути, при необхідності обсушити.
Соус зняти з вогню, рeберця вмочити у соусі з обох сторін або змаститити рясно пензликом.
Кожен шматочок загорнути акуратно у фольгу.
Укласти на деко в один шар.
Випікати у духовці при 150 градусах 1,5-2 години.
Через 2 години вийняти рeберця із духовки. Розгорнути фольгу.
М'ясний сік злити в окрему ємність.
М'ясо скласти у посудину.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд: салати до нового року. Как приготовить летний салат.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Рецепт мясного новогоднего блюда.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
www.recepti.biz.ua дамский салат рецепт каперсы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter