Свинячі рeберця по-американськи

ДРУГІ СТРАВИ
601 Свинячі рeберця по-американськи
Фото - Свинячі рeберця по-американськи
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 2 кг
  • Кетчуп томатний 200 г
  • Оцет винний (яблучний) 200 мл
  • Мед 3 ст.л.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Табаско (пекучий чорний перець)

Змішати всі інгредієнти для соусу (оцет, мед, цукор, сіль, часник, цибуля, табаско) у каструльці, довести до кипіння і варити на дуже слабкому вогні 15-20 хвилин.

Підготувати рeберця: обполоснути, при необхідності обсушити.

Соус зняти з вогню, рeберця вмочити у соусі з обох сторін або змаститити рясно пензликом.

Кожен шматочок загорнути акуратно у фольгу.

Укласти на деко в один шар.

Випікати у духовці при 150 градусах 1,5-2 години.

Через 2 години вийняти рeберця із духовки. Розгорнути фольгу.

М'ясний сік злити в окрему ємність.

М'ясо скласти у посудину.

Сборники Клипов (Рок, метал и тд: салати до нового року. Как приготовить летний салат.

Новогодние рецепты праздничных блюд. Рецепт мясного новогоднего блюда.

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв

www.recepti.biz.ua дамский салат рецепт каперсы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter