Свинячі рeберця «під шубою» із гранатом
- Ребро свиняче 10 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 70 г
- Сметанa 4 ст.л.
- Гранат (зерна) 0.5 скл.
- Кріп
Додати до м'яса сіль, перець, часник і залишити на 30 хв.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю замаринувати в олії хвилин на 20-30.
Реберця обсмажити з обох сторін.
Викласти у форму для запікання реберця.
Зверху моркву.
Потім цибулю, гранат.
Приготувати сметанний соус із кропом (сметана + трохи води + кріп) і полити зверху. Поставити у духовку, тушкувати до напівготовності м'яса.
Дістати, засипати тертим сиром.
Полити сметанним соусом і поставити у духовку. Довести до готовності.
На гарнір картопляне пюре із консервованим горошком.
Салаты в стакане с креветкамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Мультиварки для выпечки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат с копченой Курицей. Салат из фасоли с копченой Курицей.
Салат из ананаса рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салаты из коктейля морепродуктовРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter