Свинячі реберця із пікантним смаком
677
інгредієнти:
- Ребро свиняче 500 г
- Мед 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Кетчуп (томатний сік або томатна паста) 3 ст.л.
- Олія рослинна 100 мл
- Апельсин 2 шт.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Перець чорний (спеції)
Свинячі ребра розрізати на шматочки (щоб із кісточкою були і трохи м'яса).
Маринад: мед, гірчиця, кетчуп (томатна паста), соєвий соус, рослинна олія, перець або спеції, сік із двох апельсинів - все добре перемішати до однорідної маси.
Замаринувати реберця у маринаді приблизно на годину (поставити у холодильник).
За годину все вилити на сковороду, закрити кришкою і обсмажити.
Постійно необхідно помішувати.
Салат из капусты брокколи с апельсином. Салат из брокколи с жаренным арахисом.
Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кульки з нитоккульки
Торт грильяжныйИзготовление тортов на заказ
МайонезРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі