Свинячі реберця із пікантним смаком

ДРУГІ СТРАВИ
629 Свинячі реберця із пікантним смаком
Фото - Свинячі реберця із пікантним смаком
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 500 г
  • Мед 3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Кетчуп (томатний сік або томатна паста) 3 ст.л.
  • Олія рослинна 100 мл
  • Апельсин 2 шт.
  • Соєвий соус 5 ст.л.
  • Перець чорний (спеції)

Свинячі реберця з пікантним смаком інгредієнти Свинячі ребра розрізати на шматочки (щоб із кісточкою були і трохи м'яса).

Свинячі реберця з пікантним смаком Маринад: мед, гірчиця, кетчуп (томатна паста), соєвий соус, рослинна олія, перець або спеції, сік із двох апельсинів - все добре перемішати до однорідної маси.

фото Свинячі реберця з пікантним смаком Замаринувати реберця у маринаді приблизно на годину (поставити у холодильник).

Свинячі реберця з пікантним смаком Ребра свинячі За годину все вилити на сковороду, закрити кришкою і обсмажити.

Свинячі реберця з пікантним смаком Мед Постійно необхідно помішувати.

Свинячі реберця з пікантним смаком Гірчиця 

Салат из капусты брокколи с апельсином. Салат из брокколи с жаренным арахисом.

Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кульки з нитоккульки

Торт грильяжныйИзготовление тортов на заказ

МайонезРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter