Свинячі реберця із овочами "Радість смаку"
- Ребро свиняче 1 кг
- Капуста цвітна 1 кг
- Печериці 500 г
- Картопля 1 кг
- Айва 2 шт.
- Спеції (для свинини)
- Гірчиця (французька у зернах) 2 ч.л.
- Сіль
Свинячі ребра помити, посолити, посипати спеціями і додати гірчицю, перемішати, щоб кожен шматочок був у маринаді і залишити у холодильнику, доки готуються овочі.
Цвітну капусту розібрати на великі суцвіття, посолити.
Картоплю очистити, крупно нарізати і посолити.
Гриби очистити.
Айву помити, видалити серцевину і нарізати скибочками.
У рукав для запікання потрібної довжини скласти всі інгредієнти і закрити спеціальними затискачами. Поставити у розігріту духовку і запікати протягом години при температурі 200°С.
Після закінчення часу дістати з духовки, вийняти всі овочі і ребра із рукава, викласти на тарілку.
Рецепты мясные салаты. Салаты рецепты мясные.
Печеня в горщиках з грибамипеченя в горщиках
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
История развития Украинской кухни recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter