Свинячі реберця із овочами "Радість смаку"

ДРУГІ СТРАВИ
657 Свинячі реберця із овочами "Радість смаку"
Фото - Свинячі реберця із овочами
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1 кг
  • Капуста цвітна 1 кг
  • Печериці 500 г
  • Картопля 1 кг
  • Айва 2 шт.
  • Спеції (для свинини)
  • Гірчиця (французька у зернах) 2 ч.л.
  • Сіль

Свинячі реберця з овочами Свинячі ребра помити, посолити, посипати спеціями і додати гірчицю, перемішати, щоб кожен шматочок був у маринаді і залишити у холодильнику, доки готуються овочі.

Свинячі реберця з овочами Цвітну капусту розібрати на великі суцвіття, посолити.

фото Свинячі реберця з овочами Картоплю очистити, крупно нарізати і посолити.

Свинячі реберця з овочами Гриби очистити.

Свинячі реберця з овочами Айву помити, видалити серцевину і нарізати скибочками.

Свинячі реберця з овочами У рукав для запікання потрібної довжини скласти всі інгредієнти і закрити спеціальними затискачами. Поставити у розігріту духовку і запікати протягом години при температурі 200°С.

Свинячі реберця з овочами Після закінчення часу дістати з духовки, вийняти всі овочі і ребра із рукава, викласти на тарілку.

Рецепты мясные салаты. Салаты рецепты мясные.

Печеня в горщиках з грибамипеченя в горщиках

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

История развития Украинской кухни recepti.biz.ua