Свинячі реберця із картоплею
662
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1.2 кг
- Картопля 15 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 4 зуб.
Картоплю, моркву, цибулю і часник очистити. Картоплю розрізати на половинки, обсушити на паперовому рушнику. Моркву порізати шматочками.
Ребра помити, розрізати.
У пакет скласти картоплю, моркву, цибулю, додати сіль, спеції, 2 столові ложки рослинної олії, перемішати.
У рукав для запікання викласти ребра, часточки часнику, картоплю із пакета. Рукав зав'язати і відправити у духовку, температура 180 градусів, на 60 хвилин.
Куриный рулет в омлете в фольге в духовкекуриный рулет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі