Свинячі реберця із гранатом

ДРУГІ СТРАВИ
717 Свинячі реберця із гранатом
Фото - Свинячі реберця із гранатом
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1 кг
  • Гранат 1 шт.
  • Мед 1 ч.л.
  • Спеції (кмин і прованські трави, сіль і перець мелений) 2 ст.л.

Свинячі реберця плюс гранат інгредієнти Почистити гранат. Відкласти жменю зерен для оздоблення. Із решти вичавити сік.

У сік покласти чайну ложку меду і нагріти на вогні до повного розчинення меду, постійно помішуючи.

У теплий сік покласти спеції. Дати хвилин 5-10 настоятися маринаду.

Свинячі реберця плюс гранат Реберця промити. Натерти сіллю і перцем. Укласти у ємність і залити маринадом.

фото Свинячі реберця плюс гранат Зверху поставити вантаж. Залишити при кімнатній температурі не менше, ніж на 3 години.

Потім викласти на фольгу, змащену трохи олією. Поставити у духовку на 20-30 хвилин на середній (180-200°С) вогонь.

При необхідності дістати і перевернути.

http://recepti.biz.ua рецепт простого вкусного салата

http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов

Торт В Мультиварке Рецепты - новые рецепты тортов с фото.

Салаты из свежих шампиньонов http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter