Свинячі реберця із гранатом
- Ребро свиняче 1 кг
- Гранат 1 шт.
- Мед 1 ч.л.
- Спеції (кмин і прованські трави, сіль і перець мелений) 2 ст.л.
Почистити гранат. Відкласти жменю зерен для оздоблення. Із решти вичавити сік.
У сік покласти чайну ложку меду і нагріти на вогні до повного розчинення меду, постійно помішуючи.
У теплий сік покласти спеції. Дати хвилин 5-10 настоятися маринаду.
Реберця промити. Натерти сіллю і перцем. Укласти у ємність і залити маринадом.
Зверху поставити вантаж. Залишити при кімнатній температурі не менше, ніж на 3 години.
Потім викласти на фольгу, змащену трохи олією. Поставити у духовку на 20-30 хвилин на середній (180-200°С) вогонь.
При необхідності дістати і перевернути.
http://recepti.biz.ua рецепт простого вкусного салата
http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Торт В Мультиварке Рецепты - новые рецепты тортов с фото.
Салаты из свежих шампиньонов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter