Свинячі реберця без солі
572
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1 кг
- Бульйон (м´ясний) 1 скл.
- Кетчуп 0.75 скл.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Оцет (столовий) 2 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Селера (стеблова) 2 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Порізати на шматочки ребра.
Bарити ребра 30 хв (30 хвилин вони повинні кипіти).
Порізати цибулю, часник, селеру.
Pебра скласти у казанок, полити кетчупом, додати оцет, цукор, гірчицю, бульйон, цибулю, селеру, часник, перемішати.
Відправити у духовку 180°С на 1 годину.
Закупка рецепты: рецепти святкових закусок. Очень вкусные закуски.
Вкусные рецепты с фото: песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі