Свинячі реберця
- Ребра свинячі 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Джем (абрикосовий) 3 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед (рідкий) 3 ст.л.
- Соус (чилі) 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Імбир свіжий тертий 1 ч.л.
- Бульйон (курячий) 0.5 скл.
- Сік апельсиновий 0.5 скл.
- Кетчуп 2 ст.л.
Свинячі реберця обмити холодною водою і нарізати на порції.
Ретельно змішати 2 ст. л. джему, 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. меду і соус чилі.
Реберця викласти у форму для запікання, добре змастити пензликом і відправити в гарячу духовку запікатися.
Очистити цибулю і часник.
Нарізати на шматочки і подрібнити у блендері до однорідної маси.
Коли реберця запечуться (у процесі запікання пару раз змастити маринадом), вийняти деко.
Реберця перевернути і змастити залишками соусу. Відправити у духовку ще хвилин на 20.
У глибокому сотейнику розігріти олію й обсмажити часниково-цибульне пюре протягом 5 хвилин.
Додати імбир, бульйон, сік, кетчуп, мед і джем. Все добре перемішати.
Укласти реберця у соус, сюди ж вилити сік від запікання і тушкувати на маленькому вогні під кришкою до готовності.
При подачі на тарілку налити цибулевий соус, зверху викласти реберця, гарнірувати відвареною картоплею, прикрасити свіжими овочами.
ТутКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua кулинария салаты мясные овощные экзотические
Рецепты в постСтатья о Великом посте. Сведения о постах православной церкви
Мультиварка Philips: кулинарные рецепты праздничных блюд. Праздничные Рецепты на любой вкус.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат из печени рецепт recepti.biz.ua
Новогодние рецепты закусок 2017Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter