Свинячі реберця
562
інгредієнти:
- Ребра свинячі 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль 0.33 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
Пластинку реберець ретельно промити.
Нарізати реберця уздовж кісточок на порційні шматочки і викласти на розігріту сковороду, злегка змащену олією. Нарізати дрібно цибулю і відправити до м'яса.
Обсмажити реберця із двох сторін до золотистого кольору.
Посолити і поперчити.
Зверху покласти сметану і накрити сковорідку кришкою. Періодично перевертати шматочки з одного боку на інший. Готовність перевірити ножем - він повинен легко входити і виходити із м'яса.
Пирог в разъемной форме видеопирог в разъемной форме
Маковый торт рецептТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Польская кухня. Национальные особенности Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі