Свинячі реберця

ДРУГІ СТРАВИ
562 Свинячі реберця
Фото - Свинячі реберця
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1.2 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Сіль 0.33 ч.л.
  • Перець чорний мелений
  • Олія рослинна

Свинячі реберця інгредієнти Пластинку реберець ретельно промити.

Свинячі реберця Нарізати реберця уздовж кісточок на порційні шматочки і викласти на розігріту сковороду, злегка змащену олією. Нарізати дрібно цибулю і відправити до м'яса.

фото Свинячі реберця Обсмажити реберця із двох сторін до золотистого кольору.

Свинячі реберця Реберця свинячі Посолити і поперчити.

Свинячі реберця Цибуля ріпчаста Зверху покласти сметану і накрити сковорідку кришкою. Періодично перевертати шматочки з одного боку на інший. Готовність перевірити ножем - він повинен легко входити і виходити із м'яса. 

 

 

Пирог в разъемной форме видеопирог в разъемной форме

салати з мисливською ковбасою

Маковый торт рецептТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Польская кухня. Национальные особенности Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter