Свинячі реберця

ДРУГІ СТРАВИ
854 Свинячі реберця
Фото - Свинячі реберця
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 8 шт.
  • Вода (кип´ячена, бульйон від реберець) 8 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Оцет (яблучний) 1 ч.л.
  • Томатна паста (кетчуп) 4 ст.л.
  • Аджика 1 ч.л.
  • Майoнез
  • Цибуля зелeна
  • Зелень (петрушка, кріп)
  • Приправa
  • Помідор

Відварити реберця (щоб м'ясо було м'яким). Обсмажити на сковороді, і окремо в чашці приготувати соус для реберець. У невелику чашку додати 8 столових ложок бульйону, 1 чайну ложку яблучного оцту, 2 зубчики часнику - дрібно порізати, на око додати майонез, аджики домашньої 1 ч. л, кетчупу 4 ст. л., зелень, приправу, все перемішати і додати у реберця, трохи протушкувати. Прикрасити помідорами, зеленню.

Кондитерские формы: кексы с грушей. Кексы в магазине Rozetka.

Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка. Осетинские пироги на заказ.

Салат из фасоли с копченой Курицей. Салат из Курицы с сыром.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з крабовими паличками рецепти.

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Кулинарный сайт анастасии скрипкинойКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Рецепты С Фото на любой вкус: карп рецепты приготовления с фото.

Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Рецепты тортов на любой вкус: ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter