Свинячі реберця
- Ребра свинячі 8 шт.
- Вода (кип´ячена, бульйон від реберець) 8 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Оцет (яблучний) 1 ч.л.
- Томатна паста (кетчуп) 4 ст.л.
- Аджика 1 ч.л.
- Майoнез
- Цибуля зелeна
- Зелень (петрушка, кріп)
- Приправa
- Помідор
Відварити реберця (щоб м'ясо було м'яким). Обсмажити на сковороді, і окремо в чашці приготувати соус для реберець. У невелику чашку додати 8 столових ложок бульйону, 1 чайну ложку яблучного оцту, 2 зубчики часнику - дрібно порізати, на око додати майонез, аджики домашньої 1 ч. л, кетчупу 4 ст. л., зелень, приправу, все перемішати і додати у реберця, трохи протушкувати. Прикрасити помідорами, зеленню.
Кондитерские формы: кексы с грушей. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка. Осетинские пироги на заказ.
Салат из фасоли с копченой Курицей. Салат из Курицы с сыром.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з крабовими паличками рецепти.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Кулинарный сайт анастасии скрипкинойКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты С Фото на любой вкус: карп рецепты приготовления с фото.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter