Свинячі ніжки запечені із червоною капустою
- Ноги свинячі (ратиці) 2 шт.
- Капуста червоноголова 500 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Гриби (білі)
- Олія рослинна
- Оцет (бальзамічний)
- Вино червоне
- Коньяк
- Сіль
- Перець чорний
- Перець духмяний
- Розмарин
- Часник
- Кріп
Ніжки добре почистити щіточкою, помити.
Залити водою і закип'ятити. Злити першу воду. Залити водою знову, закип'ятити, зібрати весь "шум". Додати перець запашний, горошком, лавровий лист, посолити і варити на маленькому вогні три години.
Білі гриби відварити в підсоленій воді хвилин 30.
Обсмажити у великій кількості оливкової олії білу частину цибулі порею. Додати білі гриби, обсмажити до рум'яного кольору.
Нашаткувати тонко червону капусту, обсмажити разом із грибами. Відразу додати в неї дві столові ложки цукру. Як тільки почне карамелізуватися, додати 1-2 чайних ложок червоного винного оцту і 100 г червоного сухого вина. Накрити кришкою. Протушкувати хвилин 10-15.
Додати 1 ст. л. коньяку для аромату і ще тушкувати хвилин 5-7. Посолити.
Нарізати хороший пучок кропу або петрушки (кінзи), додати в капусту. Перемішати. Вимкнути.
У ступці розтовкти зубчик часнику з невеликою кількістю солі і декількома голками розмарину. Додати пару крапель оливкової олії.
Ніжки розрізати уздовж на дві частини. Відрізати копитця. Натерти їх сумішшю зі ступки. Викласти ніжки на застелене фольгою деко. Зверху викласти капусту. Залити соусом із вина і коньяку. Накрити зверху фольгою і запекти в духовці при 200 градусах ще 30 хвилин. Прикрасити каперсами і свіжим розмарином.
Куриные отбивные в сыре. Куриные отбивные руцепт.
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты блюд. Статьи о рыбах
Стол! Жми: страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Готовим со вкусом - рецепт ужина на скорую руку. Заземление своими руками.
Рецепт греческого салата - оригинальные салаты из морепродуктов.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Польская кухня особенности и традицииПольская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter