Свинячі ніжки під томатним соусом
- Нога свиняча 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Яблуко (зелене) 1 шт.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Помідор (консервований) 400 г
- Перець чорний (горошком) 20 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
Цибулину, часник дрібно нарізати. Перець нарізати смужками.
Ніжки зварити у скороварці із лавровим листом, перцем і 1 цибулиною, розрізаною навпіл. Варити 20 хвилин після початку виходу пари.
Цибулю і часник обсмажити на невеликому вогні.
Додати перець, трохи обсмажити.
Додати яблуко, нарізане кубиками, добре все протушкувати.
Додати помідори, вино і готувати ще 5 хвилин.
Додати 3 ополоника бульйону (від варіння ніжок). Все добре розтерти блендером до стану соусу. Ніжки покласти у каструльку, залити соусом і прокип'ятити 1-2 хвилини.
Подавати, прикрасивши петрушкою. Можна зі смаженою картоплею.
Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото.
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов из креветок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter