Свинячі ніжки "Два в одному"

ДРУГІ СТРАВИ
840 Свинячі ніжки "Два в одному"
Фото - Свинячі ніжки
інгредієнти:
  • Нога свиняча 3 шт.
  • Рулька (свиняча) 2 шт.
  • Стегенце куряче 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень
  • Капуста білоголова 300 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Сир твердий 70 г
  • Сухарі панірувальні
  • Томатна паста 1 ст.л.

Свинячі ніжки Ніжки та рульки помити, почистити.

Свинячі ніжки Залити водою, додати моркву і цибулину, курячі стегенця. Посолити. Варити 4 години.

фото Свинячі ніжки Через 4 години дістати свинячі ніжки і рульки. Із рульок вийняти кістки (покласти їх назад у каструлю і варити ще 2 години).

Свинячі ніжки Часник натерти на тертці. Ніжки та рульки натерти спеціями, часником. Зверху присипати тертим сиром, змішаним із панірувальними сухарями. Полити бульйоном. Відправити у гарячу духовку на годину. Кожні 15 хвилин поливати бульйоном.

Свинячі ніжки У цей час протушкувати капусту.

Свинячі ніжки Ніжки подавати із тушкованою капустою.

Свинячі ніжки

Свинячі ніжки Холодець. М'ясо відокремити від кісток.

Свинячі ніжки Залити бульйоном.

Свинячі ніжки Можна посипати зеленню. Поставити у холодильник до повного застигання.

Свинячі ніжки Подавати із хроном або гірчицею.

Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Кулинарные сайты фото здесь

Потрясающе вкусный салат - салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт крем заварной. Оригинальные Кремы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter