Свинячі ніжки "Два в одному"
- Нога свиняча 3 шт.
- Рулька (свиняча) 2 шт.
- Стегенце куряче 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень
- Капуста білоголова 300 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Сир твердий 70 г
- Сухарі панірувальні
- Томатна паста 1 ст.л.
Ніжки та рульки помити, почистити.
Залити водою, додати моркву і цибулину, курячі стегенця. Посолити. Варити 4 години.
Через 4 години дістати свинячі ніжки і рульки. Із рульок вийняти кістки (покласти їх назад у каструлю і варити ще 2 години).
Часник натерти на тертці. Ніжки та рульки натерти спеціями, часником. Зверху присипати тертим сиром, змішаним із панірувальними сухарями. Полити бульйоном. Відправити у гарячу духовку на годину. Кожні 15 хвилин поливати бульйоном.
У цей час протушкувати капусту.
Ніжки подавати із тушкованою капустою.
Холодець. М'ясо відокремити від кісток.
Залити бульйоном.
Можна посипати зеленню. Поставити у холодильник до повного застигання.
Подавати із хроном або гірчицею.
Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные сайты фото здесь
Потрясающе вкусный салат - салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт крем заварной. Оригинальные Кремы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter