Свинячі ніжки
- Нога свиняча 4 шт.
- Картопля
- Цибуля
- Квасоля спаржева
- Гвоздика
- Перець горошком
- Лавровий лист
- Сметана
- Часник
- Вино
- Гриби печериці
Свинячі ніжки добре вичистити, залити холодною водою на ніч, воду злити. Знову залити водою і варити до готовності (приблизно години дві) додавши у воду цибулину, кілька горошин чорного перцю, гвоздику, лавровий лист і сіль.
Картоплю очистити і викласти у форму для запікання.
Зверху розкласти спаржеву квасолю.
Потім цибулю, нарізану півкільцями.
Потім печериці, нарізані пластинками.
Далі - відварені свинячі ніжки. Все залити сметаною, змішаною із подрібненим часником, і полити вином. Форму закрити кришкою.
Запікати у духовці приблизно одну годину - до готовності картоплі.
Консервации овощей- рецепт. Консервация овощи.
Рецепт пампушек с фото пошаговоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
recepti.biz.ua особенности американской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter