Свинячі медальйони з бастурмою і сулугуні
- Свинина (вирізка) 250 г
- Сир сулугуні
- Бастурма
- М´ята
- Сіль
- Перець чорний
Вирізку порізати на 12 шматочків (як на відбивні), відбити через плівку злегка. Присолити і поперчити.
Сулугуні і бастурму порізати тонкими шматочками. По 12 штук.
Узяти у руки шматочок бастурми і обгорнути навколо нього листочок м'яти.
Зверху обгорнути шматочком сулугуні.
Цю конструкцію обгорнути шматочком відбитого м'яса і заколоти зубочистками. Виходить мішечок або конвертик.
Так проробити з усіма 12 шматками м'яса, сиру, листочків м'яти і бастурми.
Викласти їх на лист фольги, змащений олією. Зверху накрити ще одним листом фольги, краї загорнути, щоб вийшов щільний конверт з фольги.
Запікати в розігрітій духовці хвилин 20-25.
Перед подачею вийняти зубочистки.
Подавати обов'язково з соусом.
На гарнір найкраще подати відварений рис або картоплю.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Пирог из тыквы с сухофруктами. Рецепты пирог из тыквы.
Торт медовый с черносливом рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
recepti.biz сирник рецепти фото
Готовим со вкусом: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд в микроволновке
Готовим со вкусом: классический торт наполеон рецепт с фото.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Эспрессо смотреть онлайн фильмэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter