Свинячі медальйони у листковому тісті
- Свинина 500 г
- Оцет (бальзамічний) 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Гриби свіжі 150 г
- Цибуля 1 шт.
- Кріп
- Сир 100 г
- Ананас консервований 0.3 бан.
- Тісто листкове 1 упак.
Свинину порізати на великі шматочки упоперек волокон, посолити, поперчити, замаринувати у невеликій кількості оцту на 1 годину.
Цибулю і гриби подрібнити і обсмажити.
Кріп дрібно порізати.
Сир натерти на тертці.
Ананаси порізати шматочками.
Шматочки м'яса вийняти із маринаду, злегка відбити молоточком, викласти на фольгу. Поверх м'яса викласти гриби із цибулею, нарізані ананаси, кріп і сир. Фольгу скріпити зверху і поставити у духовку на 30 хв.
Тісто розморозити, розкачати, розділити на квадрати. Охолоджене м'ясо викласти на тісто.
Закрити у формі конверта і випікати 30 хвилин.
Рецепты панакоты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Приготовление плова видео рецепт от сталикаПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат - праздничный салат на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепт торта медовикТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter