Свинячі медальйони у картопляній скоринці
- Картопля 4 шт.
- Вирізка свиняча 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
Нарізати вирізку на шматочки товщиною 1,5-2 см. Відбити. Посолити, поперчити.
Натерти картоплю.
Подрібнити цибулю, змішати із тертою картоплею, сіллю і злегка збитим яйцем. Можна додати подрібнену зелень. Розкласти на свинячих шматочках і притиснути сильніше до м'яса.
Покласти на добре розігріту сковороду картопляною стороною донизу. На верхню сторону відбивних так само викласти картопляну суміш. Обсмажити до скориночки. Перевернути і знову обсмажити.
Скачать кулинарные рецепты с фотографиейПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная книга
recepti.biz.ua рецепты. торт медовик
Готовим со вкусом: новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Диетические блюда для похудения - салаты с консервой. Доставка готовой еды на неделю.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter