Свинячі медальйони із рисом
- Свинина (медальйони) 4 шт.
- Вино червоне напівсухе 3 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Крохмаль
- Олія рослинна
- Рис (варений) 2.5 скл.
- Овочі
- Зелень (петрушка, кріп)
Відбити гарно із двох сторін медальйони.
Відбите м'ясо покласти у маринад - вино + сіль + майонез, і поставити у холод на кілька годин.
Замариноване м'ясо обваляти гарно у крохмалі і обсмажити у добре розігрітій з олією сковороді до рум'яної скориночки із двох сторін. Залити невеликою кількістю гарячої кип'яченої води, накрити кришкою і на великому вогні тушкувати до википання зайвої рідини.
На гарнір відварений рис.
Відварений рис щільно укласти у силіконові формочки. У половину з них насипати дрібно нарізаний кріп, із нього вийде ободок.
Обережно перевернути формочки.
Подавати медальйони із рисом, огірками, помідорами і зеленню.
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте: кулинарный сайт.
Что подарить коллеге на Рождество: рецепты блюда на рождество. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Картофельный пирог со шпинатом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter