Свинячі медальйони із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
660 Свинячі медальйони із рисом
Фото - Свинячі медальйони із рисом
інгредієнти:
  • Свинина (медальйони) 4 шт.
  • Вино червоне напівсухе 3 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сіль
  • Крохмаль
  • Олія рослинна
  • Рис (варений) 2.5 скл.
  • Овочі
  • Зелень (петрушка, кріп)

Свинячі медальйони з рисом інгредієнти Відбити гарно із двох сторін медальйони.

Відбите м'ясо покласти у маринад - вино + сіль + майонез, і поставити у холод на кілька годин.

Свинячі медальйони з рисом Замариноване м'ясо обваляти гарно у крохмалі і обсмажити у добре розігрітій з олією сковороді до рум'яної скориночки із двох сторін. Залити невеликою кількістю гарячої кип'яченої води, накрити кришкою і на великому вогні тушкувати до википання зайвої рідини.

На гарнір відварений рис.

 

фото Свинячі медальйони з рисом Відварений рис щільно укласти у силіконові формочки. У половину з них насипати дрібно нарізаний кріп, із нього вийде ободок.

Свинячі медальйони з рисом Свинина Обережно перевернути формочки.

Подавати медальйони із рисом, огірками, помідорами і зеленню.

Вкусные рецепты для похудения: кулинарные рецепты праздничных блюд.

Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте: кулинарный сайт.

Что подарить коллеге на Рождество: рецепты блюда на рождество. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Картофельный пирог со шпинатом http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter