Свинячі лапки
- Нога свиняча 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чорний горошком 8 шт.
- Перець мелений чорний
- Часник 5 зуб.
- Лавровий лист 1 шт.
- Гірчиця
- Оцет 3 ст.л.
- Соус соєвий
- Зелень петрушки
Ніжки поскобити, вимити й залити холодною водою і залишити на 2 години, можна на ніч.
У скороварку покласти ніжки, залити водою, дати закипіти і злити воду, промити ніжки і знову залити водою, посолити, додати очищену цибулю, моркву, перець горошком. Варити у закритій скороварці 50 хвилин.
Остудити скороварку і витягнути ніжки, викласти їх у форму для запікання. Підлити бульйон у якому варилися ніжки і поставити запікатися у духовку на 20 хвилин.
Приготувати соус.
У піалу вичавити часник, посолити, поперчити, розтерти у кашку, додати оцет і бульйон, перемішати. Вийняти форму із духовки, залити соусом ніжки і на 5 хвилин поставити у духовку.
Викласти на тарілку ніжки, прикрасити гілочками петрушки і подати із гірчицею або соєвим соусом.
Як варити уху вдеояк варити уху
Песочный пирог с яблоками и безе рецептпесочный пирог с яблоками
Приготовление канапеКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепты Приготовления: праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт торт спартакИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter