Свинячі котлети із начинкою із фети, мигдалю і зелені
- М´ята (листя) 8 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Помідор 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кмин 1 ч.л.
- Бульйон (м´ясний) 125 мл
- Свинина (на кістці) 4 шт.
- Фета 150 г
- Мигдаль (рубаний) 2 ст.л.
Порубати зелень.
Натерти на тертці фету.
Обсмажити мигдаль, порубати дрібно.
Зелень, фету, мигдаль змішати і додати 2 ст. ложки оливкової олії. Начинка готова.
На свинячих котлетах на кісточці зробити розріз у вигляді кишеньок.
Отриманою начинкою наповнити кишені.
Котлети поперчити з обох сторін.
Запікати котлети у духовці 30 хвилин при темперартуре 200°С.
Приготувати соус.
Протушкувати в олії очищені і дрібно нарізані помідори, рубаний часник і кмин. Суміш посолити й поперчити, додати м'ясний бульйон і варити, доки соус не загусне.
Подавати на стіл, поливши томатним соусом.
Рецепты выпечки хлеба здесь
как правильно питаться в петров пост рецепт
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter