Свинячі кіски
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна 200 мл
- Соус гранатовий 50 г
- Морква 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Сік томатний 1 скл.
- Петрушка
- Кріп
Нарізати м'ясо порційними шматками, відбити з двох сторін, посолити, поперчити.
М'ясо розрізати на три частини, але не до кінця.
Заплести кіску, замаринувати в суміші олії, гранатового соусу і цибулі (нарізаної півкільцями) 2 години.
Потім кіски обсмажити з двох сторін, покласти у сотейник.
Обсмажити цибулю (що залишилася після маринування).
Обсмажити цибулю, моркву, якщо треба, трохи посолити.
Додати сметану і сік, закип'ятити, вилити в сотейник до кісок і тушкувати хвилин десять, додати зелень.
Магазин Хенд Мейд Украина - торт вышиванка рецепт. Эксклюзивные торты на заказ.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.
Рецепт торт медовик форум. Рецепты. торт медовик.
Таких салатов вы не еще ели: рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter