Свинячі хрящики тушковані

ДРУГІ СТРАВИ
649 Свинячі хрящики тушковані
Фото - Свинячі хрящики тушковані
інгредієнти:
  • Свинина (хрящики) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Спеції
  • Сіль

Свинячі хрящики тушковані інгредієнти Помити, висушити рушником і нарізати свинячі хрящики на шматочки.

Очистити цибулю та моркву.

Цибулю залишити цілою, моркву нарізати великими шматками.

Свинячі хрящики тушковані Викласти хрящики на розігріту сковороду без олії.

фото Свинячі хрящики тушковані Обсмажити до золотавої скоринки (5 хвилин із кожної сторони).

Свинячі хрящики тушковані Свинина Перекласти м'ясо у каструлю, висипати хаотично цибулю та моркву, залити водою, щоб м'ясо було повністю покрито. Додати сіль. Поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь до мінімуму, щоб не кипіло, а тушкувалося. Залишити під закритою кришкою на 2 години. За 20 хвилин до закінчення додати спеції (лавровий лист і чорний перець горошком).

Свинячі хрящики тушковані Цибуля ріпчаста Подавати із гречаною кашею. 

 

 

Приготовьте полезные салаты: салаты с семечками подсолнуха. Потрясающе вкусный салат.

Ржаная закваска рецепт видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Готовим со вкусом: салаты с фото. Салаты и закуски.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter