Свинячі хрящики тушковані
- Свинина (хрящики) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції
- Сіль
Помити, висушити рушником і нарізати свинячі хрящики на шматочки.
Очистити цибулю та моркву.
Цибулю залишити цілою, моркву нарізати великими шматками.
Викласти хрящики на розігріту сковороду без олії.
Обсмажити до золотавої скоринки (5 хвилин із кожної сторони).
Перекласти м'ясо у каструлю, висипати хаотично цибулю та моркву, залити водою, щоб м'ясо було повністю покрито. Додати сіль. Поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь до мінімуму, щоб не кипіло, а тушкувалося. Залишити під закритою кришкою на 2 години. За 20 хвилин до закінчення додати спеції (лавровий лист і чорний перець горошком).
Подавати із гречаною кашею.
Приготовьте полезные салаты: салаты с семечками подсолнуха. Потрясающе вкусный салат.
Ржаная закваска рецепт видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом: салаты с фото. Салаты и закуски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter