Свиняче філе "По-буржуйськи"

ДРУГІ СТРАВИ
922 Свиняче філе "По-буржуйськи"
Фото - Свиняче філе
інгредієнти:
  • Філе свиняче 500 г
  • Сир м´який ("Камамбер") 125 г
  • Хрін (м´який, вершковий) 1 ст.л.
  • Варення (брусничне) 3 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна

Свиняче філе

Свиняче філе Свиняче філе порізати на медальйони у палець завтовшки і придавити злегка ножем, злегка посолити і поперчити з обох сторін.

фото Свиняче філе Змішати вершковий (сметанний) хрін із брусничним варенням.

Свиняче філе Свинячі медальйони швидко підсмажити на розігрітій олії по 1-2 хвилині із кожної сторони.

Свиняче філе Перекласти у форму для запікання.

Свиняче філе У залишений від смаження жир додати вершковий хрін із варенням.

Свиняче філе Додати трохи води та/або сметани (для збільшення кількості соусу).

Свиняче філе "Камамбер" порізати смужками.

Свиняче філе Викласти шматочки сиру на свинячі медальйони і залити соусом.

Випікати у попередньо розігрітій до 180°С духовці близько 25-30 хвилин.

Свиняче філе

Свиняче філе

Свиняче філе

Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из фасоли с брокколи.

ЗдесьСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Рецепты любимых блюд

Готовим со вкусом - салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter