Свиняче філе "По-буржуйськи"
- Філе свиняче 500 г
- Сир м´який ("Камамбер") 125 г
- Хрін (м´який, вершковий) 1 ст.л.
- Варення (брусничне) 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Свиняче філе порізати на медальйони у палець завтовшки і придавити злегка ножем, злегка посолити і поперчити з обох сторін.
Змішати вершковий (сметанний) хрін із брусничним варенням.
Свинячі медальйони швидко підсмажити на розігрітій олії по 1-2 хвилині із кожної сторони.
Перекласти у форму для запікання.
У залишений від смаження жир додати вершковий хрін із варенням.
Додати трохи води та/або сметани (для збільшення кількості соусу).
"Камамбер" порізати смужками.
Викласти шматочки сиру на свинячі медальйони і залити соусом.
Випікати у попередньо розігрітій до 180°С духовці близько 25-30 хвилин.
Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из фасоли с брокколи.
ЗдесьСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Рецепты любимых блюд
Готовим со вкусом - салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter