Свиняче філе "Кишенька"

ДРУГІ СТРАВИ
818 Свиняче філе "Кишенька"
Фото - Свиняче філе
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 600 г
  • Огірок (маринований корнішон) 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Сало 50 г
  • Майoнез 2 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Сир твердий 200 г
  • Сіль
  • Олія рослинна

Свиняче філе Свинину нарізати на шматки товщиною близько 1,5 см.

Свиняче філе Гострим ножем зробити уздовж надріз у вигляді "кишеньки".

фото Свиняче філе Дрібно нарізати цибулю.

Свиняче філе Дрібно нарізати огірки.

Свиняче філе Також дрібно нарізати часник.

Свиняче філе Всі інгредієнти змішати. Якщо свинина пісна, додати дрібно нарізане сало.

Свиняче філе М'ясо підсолити і нафарширувати овочевою сумішшю.

Свиняче філе Укласти фаршироване м'ясо у змащену олією форму. Змастити гірчицею і майонезом. Поставити у духовку при 200 градусах на 20 хвилин.

Свиняче філе Натерти на тертці сир.

Свиняче філе Посипати м'ясо сиром і залишити ще на 20-25 хвилин для запікання до рум'яної скоринки.

Гарнірувати м'ясо овочами та зеленню.

Кулинарные рецепты первые блюда лук. Первые блюда супы рецепты.

Суп В Мультиварке Рецепты: рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат белочка рецепт. Как приготовить летний салат.

Кульков елена милейко анна. Печать на кульках.

Рецепты салатов из креветок с фото простыеРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter