Свиняче філе "Кишенька"
- Свинина (філе) 600 г
- Огірок (маринований корнішон) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сало 50 г
- Майoнез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сир твердий 200 г
- Сіль
- Олія рослинна
Свинину нарізати на шматки товщиною близько 1,5 см.
Гострим ножем зробити уздовж надріз у вигляді "кишеньки".
Дрібно нарізати цибулю.
Дрібно нарізати огірки.
Також дрібно нарізати часник.
Всі інгредієнти змішати. Якщо свинина пісна, додати дрібно нарізане сало.
М'ясо підсолити і нафарширувати овочевою сумішшю.
Укласти фаршироване м'ясо у змащену олією форму. Змастити гірчицею і майонезом. Поставити у духовку при 200 градусах на 20 хвилин.
Натерти на тертці сир.
Посипати м'ясо сиром і залишити ще на 20-25 хвилин для запікання до рум'яної скоринки.
Гарнірувати м'ясо овочами та зеленню.
Кулинарные рецепты первые блюда лук. Первые блюда супы рецепты.
Суп В Мультиварке Рецепты: рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат белочка рецепт. Как приготовить летний салат.
Кульков елена милейко анна. Печать на кульках.
Рецепты салатов из креветок с фото простыеРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter