Свиняче філе із ароматними травами


- Свинина (філе)
- Сало
- Зелень (шавлія, розмарин, петрушка, пір´я зеленої цибулі) 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова 3 ст.л.
Промити добре трави. Нарізати дрібно. У неглибокій тарілці змішати порубані трави із 3 ст. ложками олії, сіллю і меленим чорним перцем.
Шматочки м'яса умочити із двох сторін в олію з травами.
Кожен шматочок м'яса обгорнути тонким шаром сала. Закріпити кулінарним джгутом.
М'ясо обсмажити із двох сторін на сухій сковороді.
Викласти обсмажені шматочки у форму і поставити у заздалегідь розігріту духовку на 10-12 хвилин при температурі 200°С.
На гарнір подати цвітну капусту.
Всегда круглосуточно. Мечта - рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты Приготовления - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию: лазанья рецепт высоцкая. Проверенные рецепты запеканок.
Купить капусту, цены - посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Легкие блюда из овощей. Легкие рецепты приготовления блюд.
Майонез гуляй поле отзывыПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter