Свиняча вирізка "Медальйони Прованс"
- Вирізка свиняча 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Шпинат (заморожений) 200 г
- Олія рослинна
- Сіль, перець
- Лисички (свіжі) 400 г
- Вино біле сухе 50 мл
- Вершки (сметана) 200 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Цибуля зелeна
Свинячу вирізку натерти сіллю і перцем, залишити маринуватися.
Нашаткувати 0,5 цибулини і 1 зубчик часнику, обсмажити на олії. Додати шпинат, посолити. Тушкувати до випаровування рідини.
Зробити довгим ножем у вирізці наскрізний проріз уздовж волокон.
Нашпигувати вирізку шпинатною масою.
Обсмажити м'ясо на олії до рум'яності і помістити у жаростійку форму. Запекти у духовці при 180°С 15-30 хвилин.
Соус.
Нашаткувати другу половинку цибулі, великі лисички розрізати навпіл. Обсмажити на рослинній олії цибулю, додати гриби.
Влити вино, подрібнений зубчик часнику і борошно, перемішати.
Додати вершки або сметану, зелену цибулю.
Нарізати м'ясо на порційні шматки, подавати на соусі із лисичками.
Конфеты карамель цена за кгПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячим мясом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: торты без выпечки рецепты. Торт Наполеон классический.
www.recepti.biz.ua новогодние рецепты блюда салаты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua рецепт салата цезарь фото
Рецепт рахат лукума с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter