Свиняча вирізка із картоплею
- Свинина (вирізка) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Спеції (сіль, перець червоний і чорний)
Свинячу вирізку помити. Зробити косі надрізи.
Цибулю нарізати півкільцями. Посолити, поперчити. Пом'яти цибулю руками. Покласти цибулю поверх вирізки і акуратно все перемішати. Накрити харчовою плівкою і поставити у холодильник на ніч, можна і години на дві.
Коли м'ясо замаринувалося, покласти його на фольгу. Тільки без цибулі. Картоплю нарізати.
Змішати із цибулею із маринадом від м'яса.
Покласти картоплю (без цибулі) у розрізи м'яса і поруч.
Защипати краї фольги.
Відправити м’ясо у розігріту духовку (180-190 градусів) на 1 годину. Через годину відкрити фольгу і запікати ще хвилин 20.
Рецепты салатов из авокадо. Рецепт вкусного салата с авокадо.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Маковый торт рецептыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как правильно готовить салат мимоза. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter