Свиняча відбивна у клярі
- Свинина (відбивна на кісточці) 3 шт.
- Приправа для м´яса
- Сіль
- Яйце 2 шт.
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
М'ясо посолити і відбити через харчовий пакет.
Маринувати класичним маринадом для м'яса. Залишити на 30 хвилин.
Потім обваляти відбивну у борошні.
Потім у яйці.
Далі у сухарях.
На розігрітій з олією сковороді смажити з двох сторін відбивні до золотистої скоринки. Накрити кришкою, зменшити вогонь, довести до готовності.
Гарнірувати смаженою картоплею, овочами і зеленню.
Приготовьте полезные салаты: салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.
Потрясающе вкусный салат - салат з маринованих опеньок.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень с яблоками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Французские салаты рецепты с фотоПитомник французских бульдогов
Топперы для тортов: торт дитячий на день народження.
Готовим со вкусом - рецепти гарячих страв. Закупка рецепты.
Рецепт маргариты пиццыРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные сайты бюргера. Кулинарные сайты c фотографиями рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter