Свиняча відбивна "Кокетка"
- Свинина 500 г
- Яблуко (зелене, кисло-солодке) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 150 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Вершки (10%) 150 мл
- Коньяк (бренді) 100 мл
- Цукор (коричневий) 25 г
- Приправа (кориця, майоран, чорний перець мелений) 5 г
Свинину вимити, обсушити, порізати на порційні шматки, відбити, посолити, поперчити. Обсмажити на олії із двох сторін до рум'яної скоринки.
Свинину перекласти у форму для запікання, змастити гірчицею і трохи посипати майораном.
Сир натерти на крупній тертці. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на сковороді з-під свинини, влити коньяк і потримати на плиті 4-6 хвилин.
Яблука порізати скибочками. На шматки свинини викласти цибулю, на цибулю - часточки яблук. Яблука злегка посипати коричневим цукром і корицею.
У форму до свинини акуратно влити вершки. М'ясо посипати тертим сиром і в духовку 200-220 градусів на 25-30 хвилин.
Салат кучками с чипсами и корейской морковьюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт. ЦИК не дал Лимонову.
Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Чанахи рецепт вдеоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter