Свиняча відбивна "Кокетка"

ДРУГІ СТРАВИ
825 Свиняча відбивна "Кокетка"
Фото - Свиняча відбивна
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Яблуко (зелене, кисло-солодке) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир 150 г
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Вершки (10%) 150 мл
  • Коньяк (бренді) 100 мл
  • Цукор (коричневий) 25 г
  • Приправа (кориця, майоран, чорний перець мелений) 5 г

Свиняча відбивна

Свинину вимити, обсушити, порізати на порційні шматки, відбити, посолити, поперчити. Обсмажити на олії із двох сторін до рум'яної скоринки.

фото Свиняча відбивна Свинину перекласти у форму для запікання, змастити гірчицею і трохи посипати майораном.

Сир натерти на крупній тертці. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на сковороді з-під свинини, влити коньяк і потримати на плиті 4-6 хвилин.

Свиняча відбивна Яблука порізати скибочками. На шматки свинини викласти цибулю, на цибулю - часточки яблук. Яблука злегка посипати коричневим цукром і корицею.

Свиняча відбивна У форму до свинини акуратно влити вершки. М'ясо посипати тертим сиром і в духовку 200-220 градусів на 25-30 хвилин.

Свиняча відбивна


Свиняча відбивна

Свиняча відбивна

Салат кучками с чипсами и корейской морковьюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт. ЦИК не дал Лимонову.

Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Чанахи рецепт вдеоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter