Свиняча шия із начинкою
- Свинина (шия із кісткою) 2.5 кг
- Цибуля ріпчаста (суха) 70 г
- Бекон (копчений) 70 г
- Сир (Філадельфія) 100 г
- Олія рослинна
- Спеції (для м´яса)
Приготувати начинку. Нарізаний кубиками бекон перемішати з цибулею смаженою і сухою і сиром.
Якщо немає даної цибулі, можна приготувати. Для цього цибулю нарізати півкільцями, роз'єднати і обваляти у борошні. Потім обсмажити у великій кількості рослинної олії і обсушити на серветці.
Довгим, гострим ножем, відступаючи від верху приблизно 1 см, зрізати, так би мовити, "кришечку" у м'яса, не доходячи до кінця 1 см.
"Кришечку" відкрити. Вийде відкрита книга.
Потім у середині цієї "книги" зробити глибокий проріз, з усіх сторін залишаючи приблизно 1 см. Так би мовити, "кишеньку".
Потім "кишеньку" щільно набити начинкою.
Прикрити верх зрізаною "кришечкою". Закріпити зубочистками або зав'язати джгутом.
Змішати у чашці сіль, перець, часник, олію і приправи.
Цим маринадом натерти м'ясо і залишити просочитися.
М'ясо перекласти у форму, залити трохи гарячою водою і в духовку при 200°С на 2,5 години.
Для 1 кг м'яса потрібно приблизно 1 годину для готовності.
Набор для суши роллов Мидори - как в домашних условиях приготовить йогурт.
Новогодние рецепты праздничных блюд www.recepti.biz.ua
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салатыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter