Свиняча шийка у червоному вині
- Свинина (шийка) 600 г
- Коріандр (мелений) 2.5 ч.л.
- Вино червоне 330 мл
- Сіль, перець чорний 0.02 ч.л.
Свинину порізати середніми шматочками, скласти у глибоку сковороду, закрити кришкою, нехай википить рідина утворена. За часом це 12-15 хвилин.
Потім влити олію і обсмажити м'ясо з усіх боків.
Додати коріандр, крупного подрібнювання, і не перемішувати. Залишити на 5 хвилин.
Потім влити червоне солодке вино і кип'ятити на сильному вогні 5 хвилин.
Влити сухе вино і залишити на 7 хвилин.
Додати сіль і перець, закрити кришкою, і готувати ще хвилин 10 на повільному вогні.
Рецепт торта без выпечки http://recepti.biz.ua
Рецепты для пароварки, вкусно - французские салаты рецепты с фото.
recepti.biz.ua рататуй рецепт французская кухня
Салат из Курицы и граната. Салат Курица под шубой.
Поможем выйти замуж в Германию: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты с малиной.
Вышивать легко: кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепты вкусных простых салатов recepti.biz.ua
Паска рецепти з фото пошаговопаска рецепти з фото
Мимоза салат рецепт классическийКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter