Свиняча шийка фарширована
- М´ясо (шия свиняча) 1.5 кг
- Гриби (глива) 600 г
- Сирок плавлений ("Голландський") 2 шт.
- Вода мінеральна ("Боржомі") 1 шт.
- Оцет столовий 2 ст.л.
- Спеції
Свинячу шийку розрізати уздовж, але не до кінця, розгорнути, посипати у середині і зовні сумішшю перців, сухим часником і сіллю.
У ємність вилити боржомі і перемішати із 2 ст. л. оцту, занурити м’ясо на 2 години промаринуватися.
Вийняти м'ясо, розгорнути і натерти на крупній тeртці сирки Дружба. Гливи нарізати побільше і посипати на сир.
З'єднати кінці м'яса, скласти, як книгу і посипати з обох сторін паприкою. Краї проткнути шпажками (зубочистками, щоб м’ясо не розвернулося). Укласти у рукав для запікання, додати трохи маринаду або води. Поставити у духовку на 1 год 20 хв у залежності від духовки.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепти до нового року.
Салаты рецепты - салат с жареными грибами. Семена грибов вешенки купить.
Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт салата с морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты тортов наполеон от ресторанов тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter