Свиняча рулька запечена

ДРУГІ СТРАВИ
913 Свиняча рулька запечена
Фото - Свиняча рулька запечена
інгредієнти:
  • Майонез 2 ст.л.
  • Соус соєвий 2 ст.л.
  • Мед 1 ст.л.
  • Гірчиця (гостра) 1 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець
  • Рулька

Свиняча рулька запечена інгредієнти Попередньо відварити рульку близько години.

Змішати всі інгредієнти.

Намазати сумішшю ноги.

Загорнути кожну гомілку у фольгу і залишити на ніч у холодильнику.

Нагріти духовку до 180°С. Покласти ноги у фользі у духовку і запікати. Через 1-1,5 години відкрити фольгу і дати рульці зарум'янитися (15 хв).

Рецепты без выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Капуста выращивание - посуда для квашения капусты.

Страви для святкового столустрави для святкового столу

Натуральные продукты - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter