Свиняча рулька запечена
913
інгредієнти:
- Майонез 2 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Гірчиця (гостра) 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
- Рулька
Попередньо відварити рульку близько години.
Змішати всі інгредієнти.
Намазати сумішшю ноги.
Загорнути кожну гомілку у фольгу і залишити на ніч у холодильнику.
Нагріти духовку до 180°С. Покласти ноги у фользі у духовку і запікати. Через 1-1,5 години відкрити фольгу і дати рульці зарум'янитися (15 хв).
Рецепты без выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Капуста выращивание - посуда для квашения капусты.
Страви для святкового столустрави для святкового столу
Натуральные продукты - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі